Type
Your search for

Skåne län

returned 755 matches.
 1. Accommodatie

  Best Western Hotel Paletten 

  Best Western Hotel Paletten is een persoonlijk en gezellig hotel gelegen in het hart van het charmante Ängelholm. Hier vindt u het comfort en de service die een Best Western hotel karakteriseren, maar ook als een toegewijde en zorgzame personeel te vinden. Ängelholm is prachtig gelegen in de baai tussen Bjäre en Kulla halvön, en het prachtige zandstrand 8 km strand is een paradijs voor de gasten. U kunt gemakkelijk de prachtige stranden te bereiken met slechts een paar minuten rijden.

 2. Conferentie

  Elite Hotel Marina Plaza

 3. Accommodatie

  First Hotel Jörgen Kock 

  First Hotel Jörgen Kock is located in the centre of Malmö. With us you´ll stay in a calm part of town just a couple of minutes walk to Malmö Centralstation, shopping, entertainment, culture and attractions. As a guest you will be greeted in a homely atmosphere and in a personal manner. We hope your stay will be pleasant - Welcome to your home away from home...

 4. Hotel

  Höörs Gästgivaregård o. Hotell

 5. Winkelen

  Jägersro Center

 6. Accommodatie

  Lyckås Gård

  Huur u in onze mooie rustieke gastenverblijf in succesvolle boerderij in de buurt van Kullabygden Helsingborg, Geluid en Kullaberg. Met de perfecte locatie om de zee kunt u ontspannen in een natuurlijk en mooi landschap. Wij bieden u een aangename en ontspannende accommodatie wekelijks of tijdens het weekend in onze grote, goed uitgeruste en mooie gastenverblijven in huisjes of appartementen.

 7. Accommodatie

  Örums Nygård

 8. Accommodatie

  Råå Vallar Resort

  Råå Vallar Resort biedt gevarieerde accommodatie aan de Öresund met uitzicht op de Ven en Denemarken. Slechts een paar minuten van het centrum van Helsingborg, zult u een resort te vinden uit het gewone. Wij bieden aantrekkelijke camping kansen voor alle gasten!