Type
Your search for

Stockholms län

returned 897 matches.
 1. Conferentie

  Catch & Relax - Vissen met visgids in de archipel van Stockholm

  Catch & Relax biedt evenementen en activiteiten met visgids in de archipel van Stockholm. Vissen met een visgids in de archipel van Stockholm is zo veel meer dan alleen maar vissen. Wij willen onze gasten een ervaring die leeft op en voor u om te genieten van de archipel van Stockholm een beetje dichter. Om over vissen leren met een visgids maakt vissen leuker en spannender. Om een ​​dag reizen in de archipel van Stockholm met ons als uw visgids is ook veilig en comfortabel reizen in een volledig uitgeruste boot en natuurlijk gebruiken we alleen de beste kwaliteit van de apparatuur en de nieuwste technologie.

 2. Conferentie

  Adlon Hotell

 3. Eten & Drinken

  Ambassadeur

  Ambassadeur on Kungsgatan is a new and sophisticated melting-pot of trends that radiate in different directions into the night. Shortly, two colourful clubs of widely differing styles will reside under one and the same roof.

 4. Conferentie

  Äventyrsbanan i Stockholm

  Een cursus op grote hoogte maken is een avontuur en een herinnering voor het leven. Neem je vrienden, familieleden of familie mee op een luchtige reis hoog in de bomen. Naast een mooie uitdaging met een beetje gruwel, kom je bij een van de mooiste bossen van Stockholm, op slechts 15 minuten van de stad.

 5. Conferentie

  Ballbreaker

  Bij Ballbreaker is er de verbeelding die de limiet bepaalt. Al onze activiteiten kunnen alternatief op halve of full-time worden geboekt, ze zijn ook verpakt in verschillende combinaties voor verschillende doeleinden.

 6. Winkelen

  Companys

  Companys is a unique multi-brand store that offers a wide selection of strong, well-known brands. The concept allows customers to mix, match and create your own personal fashion style. At Companys you can find InWear, Part Two, Designers Remix Collection, Soaked in Luxury, Saint Tropez and Tiger of Sweden.

 7. Accommodatie

  Crystal Plaza Hotel

  WELKOM BIJ Crystal Plaza Hotel Van verleden naar het heden ... Crystal Plaza Hotel heeft de charme uit de jaren 1800 Ostermalm goed te combineren met de 2000-eeuwse voorzieningen. De klassieke Art Nouveau gebouw in het hart van Stockholm, ontvangen we u met de hoop om je een bevredigend en onvergetelijke ervaring.


 8. Eten & Drinken

  Curman

  Welcome to Sturebadet's restaurant and event hall, Curman. Settle down in the calm in the centre of Stureplan's hectic premises of Sturebadet with a view over the SPA's pool.