Type
Your search for

Dalarnas län

returned 309 matches.
 1. Hotel

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 2. Camping

  Enåbadets Camping

  Enåbadets Camping is prachtig gelegen op loopafstand van Rättviks centrum, met de rivier de Enon die door de vier-sterren-faciliteit. Rustig en afgelegen, maar toch dicht bij de winkels in het centrum en het nieuw gebouwde bowlingbaan met restaurant en entertainment. Een langverwachte nieuws, zowel voor de gasten van de camping en de bewoners en gasten in Rättvik gebied. Sinds de zomer van 2009. Een ultra-moderne faciliteiten in aanvulling op 25-meter bad bevat ook een sauna, kinderbad, whirlpool, sauna, solarium en een cafe.

 3. Accommodatie

  Idre Fjäll

  Een vakantie in de bergen met veel zon, gelach en sneeuw. Het leven is zo gemakkelijk en dit ski-avontuur biedt zowel lachen en sneeuw. In ieder geval, althans hier in Idre Fjäll, dat we kunnen garanderen, want we hebben allebei lachen en gegarandeerd sneeuw. Welkom in een wintervakantie in een klassieke bergachtige omgeving!

 4. Activiteiten

  Kläppen

 5. Accommodatie

  Lövåsgårdens Fjällhotell AB 

 6. Activiteiten

  Orsa Björnpark

  Orsa Bear Park is 277.000 vierkante meter en is gevestigd in Orsa Grönklitt. Orsa Bear Park is het grootste beer park van Europa. Dit is geen gewone dierentuin, maar een unieke kans om dieren te zien in hun natuurlijke omgeving. Hier vindt u leven beren, wolven, lynxen, vossen, oehoe en de veelvraat naast elkaar. Het park beschikt over 10 bruine beren. U vindt hier ook onze vreedzame reuzen, Kamchatka Bears Peter de Grote en zijn zus Sophia.

 7. Conferentie

  Orsa Bowling

  Orsa Bowling, gelegen op 15 kilometer van Orsa Grönklitt, bevat, in aanvulling op de moderne 12-baans hal, een vergaderruimte voor ongeveer 50 gasten en McGregor, Sports Bar, een gezellig Engels geïnspireerde pub met goed eten en drinken, darts, biljart en digitale gaming

 8. Camping

  Orsa Camping

  Er is ruimte voor iedereen! Als er in ieder geval Orsa Camping de diversiteit laat zien dat het in onze kampeerplaatsen. Heeft u een plekje in de zon willen, staan ​​in de schaduw van de bomen, in het centrum van de aandacht of geniet van uw vrije tijd met je familie? Wij bieden 800 kampeerplaatsen, waarvan 575 zijn met elektriciteit en het beste deel is dat het mogelijk is om vooraf te reserveren!