Type
Type
Your search for

returned 23 matches.
 1. Attractieparken

  Ballbreaker

  Bij Ballbreaker is er de verbeelding die de limiet bepaalt. Al onze activiteiten kunnen alternatief op halve of full-time worden geboekt, ze zijn ook verpakt in verschillende combinaties voor verschillende doeleinden.

 2. Attractieparken

  Borås Djurpark 

 3. Attractieparken

  High Chaparral

 4. Attractieparken

  Isaberg Mountain Resort

 5. Attractieparken

  Skånes Djurpark Resort

  Skåne Zoo is een van de meest populaire bestemming Zuid-Zweden met meer dan 200.000 bezoekers per jaar en 's werelds grootste dierentuin met Scandinavische dieren. Van de dierentuin prachtige landschap kunt u genieten van honderden wilde dieren en huisdieren van meer dan 80 Nordic soorten en kun je jezelf vermaken met een verscheidenheid aan activiteiten. Elk seizoen trekt en de dierentuin is dagelijks geopend, het hele jaar door

 6. Attractieparken

  Skansen 

  Skansen - een kijkje in de Zweedse geschiedenis Skansen is 's werelds oudste openluchtmuseum, opgericht in 1891e Hier kunt u een wandeling maken door vijf eeuwen van Zweden, de Sami kamp in het noorden Skåne in het zuiden tuin van 300 000 m² van de levende geschiedenis. Voel de geschiedenis in de historische huizen en landgoederen, waar klusjes zoals kaarden, spinnen, weven, koken en bakken wordt uitgevoerd door mensen gekleed in klederdracht. De tuinen en percelen rond de huizen bloeien bloemen, groenten en fruit.

 7. Attractieparken

  Swedish Museum of Natural History

  In het Museum of Natural History iedereen die benieuwd is naar dieren en de natuur te ontmoeten. Dankzij een verscheidenheid aan spannende tentoonstellingen, films in 's werelds grootste filmformaat, digitale 3-D en leuke activiteiten, zal de nieuwsgierigheid van de hele familie tevreden te zijn met ons. Of misschien wilt u gaan een film op 760-square-foot filmscherm Cosmonova dat geeft je het gevoel op de plek, midden in het avontuur te zien?

 8. Attractieparken

  Tomteland Santaworld 

  Leder van ons heeft gedroomd over de mogelijkheid om in klimmen door de open verhaal boek in het verhaal en het avontuur wereld. Te voelen als een prins of prinses, of de held die redt de mooie fee uit de trollen. Al was het maar voor een dag, om een fantastische avontuur naast feeën en trollen wonen. Santaworld is een echte wonderland die diep is ingebed in de bossen grenzend Gesunda berg net buiten Mora. Hier, tussen bossen, meren en watervallen, dorpje van de Kerstman en de goblin koninkrijk, trollen en fee land, Bos Gnome Village en vele andere mysterieuze plekken tot nu toe alleen bezocht in sprookjes