Type
Type
Your search for

returned 59 matches.
 1. Dierentuinen

  Borås Djurpark 

 2. Dierentuinen

  Isaberg Mountain Resort

 3. Dierentuinen

  Nordens Ark

  Nordens Ark, ontmoet je wilde bedreigde dieren bij Åbyfjorden prachtige archipel in Bohuslän. Hier wonen ongeveer tachtig soorten gedijen in het klimaat. snölepoard Zo, hier zijn de Amur tijger en amurleopard, maar ook wolven, lynxen, en de oude Scandinavische rassen. U kunt ook de bedreigde vogels en amfibieën

 4. Dierentuinen

  Orsa Björnpark

  Orsa Bear Park is 277.000 vierkante meter en is gevestigd in Orsa Grönklitt. Orsa Bear Park is het grootste beer park van Europa. Dit is geen gewone dierentuin, maar een unieke kans om dieren te zien in hun natuurlijke omgeving. Hier vindt u leven beren, wolven, lynxen, vossen, oehoe en de veelvraat naast elkaar. Het park beschikt over 10 bruine beren. U vindt hier ook onze vreedzame reuzen, Kamchatka Bears Peter de Grote en zijn zus Sophia.

 5. Dierentuinen

  Siljansnäs Hotell

  Siljansnäs Hotell ligt hoog op Björkberget met een prachtig uitzicht op de kleine gemeenschap van Siljansnäs. Voor degenen die de rust van de natuur willen ervaren, maar toch dicht bij attracties, activiteiten en attracties willen zijn, is dit de perfecte accommodatie.

 6. Dierentuinen

  Skånes Djurpark Resort

  Skåne Zoo is een van de meest populaire bestemming Zuid-Zweden met meer dan 200.000 bezoekers per jaar en 's werelds grootste dierentuin met Scandinavische dieren. Van de dierentuin prachtige landschap kunt u genieten van honderden wilde dieren en huisdieren van meer dan 80 Nordic soorten en kun je jezelf vermaken met een verscheidenheid aan activiteiten. Elk seizoen trekt en de dierentuin is dagelijks geopend, het hele jaar door

 7. Dierentuinen

  Skansen 

  Skansen - een kijkje in de Zweedse geschiedenis Skansen is 's werelds oudste openluchtmuseum, opgericht in 1891e Hier kunt u een wandeling maken door vijf eeuwen van Zweden, de Sami kamp in het noorden Skåne in het zuiden tuin van 300 000 m² van de levende geschiedenis. Voel de geschiedenis in de historische huizen en landgoederen, waar klusjes zoals kaarden, spinnen, weven, koken en bakken wordt uitgevoerd door mensen gekleed in klederdracht. De tuinen en percelen rond de huizen bloeien bloemen, groenten en fruit.

 8. Dierentuinen

  Swedish Museum of Natural History

  In het Museum of Natural History iedereen die benieuwd is naar dieren en de natuur te ontmoeten. Dankzij een verscheidenheid aan spannende tentoonstellingen, films in 's werelds grootste filmformaat, digitale 3-D en leuke activiteiten, zal de nieuwsgierigheid van de hele familie tevreden te zijn met ons. Of misschien wilt u gaan een film op 760-square-foot filmscherm Cosmonova dat geeft je het gevoel op de plek, midden in het avontuur te zien?