Type
Your search for

returned 671 matches.
 1. Conferentie

  Catch & Relax - Vissen met visgids in de archipel van Stockholm

  Catch & Relax biedt evenementen en activiteiten met visgids in de archipel van Stockholm. Vissen met een visgids in de archipel van Stockholm is zo veel meer dan alleen maar vissen. Wij willen onze gasten een ervaring die leeft op en voor u om te genieten van de archipel van Stockholm een beetje dichter. Om over vissen leren met een visgids maakt vissen leuker en spannender. Om een ​​dag reizen in de archipel van Stockholm met ons als uw visgids is ook veilig en comfortabel reizen in een volledig uitgeruste boot en natuurlijk gebruiken we alleen de beste kwaliteit van de apparatuur en de nieuwste technologie.

 2. Conferentie

  Adlon Hotell

 3. Hotel

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 4. Accommodatie

  Åre Skistar

 5. Accommodatie

  Ästad Vingård

  In Ästad Vingård zijn voorzieningen nooit ver weg. Hier vindt u een wijngaard, restaurant, conferentiezalen, hotel, spa en activiteiten in een en dezelfde faciliteit, op enkele kilometers van de E6 tussen Varberg en Falkenberg. De wijngaarden en de rust van het stille beukenbos zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een conferentie in privacy, of die zich in alle rust willen concentreren op de taak met collega's.

 6. Conferentie

  Äventyrsbanan i Stockholm

  Een cursus op grote hoogte maken is een avontuur en een herinnering voor het leven. Neem je vrienden, familieleden of familie mee op een luchtige reis hoog in de bomen. Naast een mooie uitdaging met een beetje gruwel, kom je bij een van de mooiste bossen van Stockholm, op slechts 15 minuten van de stad.

 7. Conferentie

  Ballbreaker

  Bij Ballbreaker is er de verbeelding die de limiet bepaalt. Al onze activiteiten kunnen alternatief op halve of full-time worden geboekt, ze zijn ook verpakt in verschillende combinaties voor verschillende doeleinden.

 8. Conferentie

  Baltic Pro Fishing Guide - Vissen avontuur in Stockholm Archipelago

  We gaan uit van het gebied van Vaxholm en Akersberga en vissen North by goede viswateren Furusund waar ik goede lokale kennis. Snoek, baars, snoekbaars en forel is wat we willen zijn op de haak, en we paste de visserij afhankelijk van het seizoen en je eigen wensen.