Type
Your search for

Conferentie, Stockholm

returned 54 matches.
 1. Conferentie

  Adlon Hotell

 2. Conferentie

  Ballbreaker

  Bij Ballbreaker is er de verbeelding die de limiet bepaalt. Al onze activiteiten kunnen alternatief op halve of full-time worden geboekt, ze zijn ook verpakt in verschillende combinaties voor verschillende doeleinden.

 3. Accommodatie

  Elite Hotel Arcadia

  Gelegen aan Östermalm in het centrum van Stockholm, niet ver van de legendarische 1912 Olympisch Stadion en het Koninklijk Instituut voor Technologie vindt u The Elite Hotel Arcadia. Het is een chique gebouw uit de late jaren vijftig waar de gasten kunnen een pas gerenoveerde hotel genieten van een vier-sterren service. Het metrostation is vlakbij het hotel gelegen en brengt u naar het Centraal Station binnen vijf minuten. Als u moet kiezen om te lopen u de Stureplan wijk te bereiken met zijn winkels, musea, restaurants en het nachtleven van Stockholm in 15 minuten.

 4. Conferentie

  Fotografiska Museet

  Fotografiska is veel meer dan een museum, het is een forum voor fotografie, leren en artistieke ervaringen. Fotografiska show vier grote en twintig kleine tentoonstellingen per jaar, wereldwijd bekende fotografen als lokaal talent. De tentoonstellingen zijn met een diversiteit aan beelden die bindt en inspireert tot een dialoog over hedendaagse fotografie te tonen.

 5. Accommodatie

  Hotel Oden

  Welkom bij Hotel Oden! Centraal gelegen aan Odenplan hebben we alle communicatie binnen loopafstand, redelijke prijzen en vriendelijk personeel. Al onze badkamers zijn onlangs gerenoveerd en bieden wij onze gasten draadloos LAN van de Cloud.

 6. Conferentie

  Junibacken

  Kom en een magische dag in ons fantastische huis ervaring op Djurgården in Stockholm. De focus ligt op Story trein en prachtige verhalen van Astrid Lindgren, maar je krijgt ook veel bekende personages, zoals Alfie Atkins, Petty & Findus, Mulle Meck en nog veel meer te ontmoeten. Hier is de sprookjesfiguren het leven, dan kunt u stoom afblazen, knuffelen en huiveren, ontdekken en leren, en zie theater

 7. Accommodatie

  Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

  Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad is gelegen in de trendy, nieuwe deel van Stockholm genaamd Hammarby Sjöstad. De unieke kenmerken van Hammarby Sjöstad is de combinatie van een centrum voelen en de onmiddellijke aanwezigheid van het water en de grote groene gebieden. Wij bieden u een rustige en ontspannen verblijf voor uw bezoek aan Stockholm. Hammarby Sjöstad biedt ook een groot scala van koffie winkels, boetieks en diverse restaurants.

 8. Conferentie

  Skansen 

  Skansen - een kijkje in de Zweedse geschiedenis Skansen is 's werelds oudste openluchtmuseum, opgericht in 1891e Hier kunt u een wandeling maken door vijf eeuwen van Zweden, de Sami kamp in het noorden Skåne in het zuiden tuin van 300 000 m² van de levende geschiedenis. Voel de geschiedenis in de historische huizen en landgoederen, waar klusjes zoals kaarden, spinnen, weven, koken en bakken wordt uitgevoerd door mensen gekleed in klederdracht. De tuinen en percelen rond de huizen bloeien bloemen, groenten en fruit.