Type
Your search for

Conferentie, Västkusten

returned 57 matches.
 1. Accommodatie

  Ästad Vingård

  In Ästad Vingård zijn voorzieningen nooit ver weg. Hier vindt u een wijngaard, restaurant, conferentiezalen, hotel, spa en activiteiten in een en dezelfde faciliteit, op enkele kilometers van de E6 tussen Varberg en Falkenberg. De wijngaarden en de rust van het stille beukenbos zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een conferentie in privacy, of die zich in alle rust willen concentreren op de taak met collega's.

 2. Accommodatie

  Best Western Hotel carlia

  We genieten hier in ons hotel in Uddevalla och we willen dat met u delen. We willen dat u de gastvrijheid van Bohuslän voelen, indrinken de sfeer en in slaap vallen in ons bed. Wij zullen er alles aan doen om u een plezier. Een bezoek aan ons hotel moeten stellen een glimlach op je gezicht en je wilt uw volgende conferentie of weekend bij ons weer boeken. Maak een wandeling langs de promenade hier op de westkust en genieten van de rust van de oceaan ...

 3. Accommodatie

  Best Western Hotel Mektagonen

  Met grote kamers en een volledige hotelservice het Best Western Hotel Mektagonen is de perfecte keuze voor gezinnen en iedereen moe van het krappe hotelkamers. Onze 149 kamers zijn geweldig in grootte van 32 m² en biedt een hoge standaard hotel. Hebben allemaal hun eigen kitchenette. De grotere kamers hebben zelfs een eigen sauna en dakterrassen met een prachtig uitzicht op Gothenburg attracties, zoals Liseberg, Scandinavium en Ullevi.

 4. Accommodatie

  Gits Gård

 5. Accommodatie

  Hotel Gothia Towers

  Gothia Towers Een van de grootste hotel biedt een bijzondere ervaring. De combinatie van mogelijkheden met persoonlijke aandacht en kwaliteit. Het hotel is strategisch gelegen op de Weg van het Kruis en de Zweedse Trade Fair, op slechts een paar blokken van de hoofdstraat Avenues restaurants en nachtclubs. Centraal gelegen met uitstekende vervoersverbindingen, naast het pretpark Liseberg, Universeum Science Park en evenemangsstråkets alle andere locaties en stadions.

 6. Accommodatie

  Hotel Riverton

 7. Conferentie

  Apple Hotel

 8. Conferentie

  Arena Hotel