Type
Type
Your search for

returned 71 matches.
 1. Hostel

  Bo vid havet - VAKANTIE ACCOMMODATIES DOOR DE ZEE IN ZWEDEN

  Je hebt de auto niet nodig om naar de kust te gaan om te zonnebaden of voor een restaurant met uitzicht op zee. Als u via ons boekt, kunnen we garanderen dat u altijd de zee in de buurt heeft. Onze accommodatie ligt op 1000 m van de zee. We hebben zelfs geen uitzondering.

 2. Hostel

  Fjärdlång Vandrarhem

  Fjärdlång is een kindvriendelijk eiland dat geschikt is voor gezinnen met kinderen. Bij de haven is er een klein strand met een ondiepe sandvik. Rondom het eiland zijn er gladde kliffen die naar luie dagen in de zon lokken, vele heerlijke baden en rustige momenten achter de dobber. Er is ook veel bos voor mooie wandelingen of maak van de gelegenheid gebruik om bessen en paddenstoelen te plukken seizoen. Het eiland heeft een rijk dierenleven met elanden, vossen, uilen, zeearenden en in de zomer zelfs schapen in de tuin.

 3. Hostel

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem Camping & Turistcentrum

 4. Hostel

  Lyckås Gård

  Huur u in onze mooie rustieke gastenverblijf in succesvolle boerderij in de buurt van Kullabygden Helsingborg, Geluid en Kullaberg. Met de perfecte locatie om de zee kunt u ontspannen in een natuurlijk en mooi landschap. Wij bieden u een aangename en ontspannende accommodatie wekelijks of tijdens het weekend in onze grote, goed uitgeruste en mooie gastenverblijven in huisjes of appartementen.

 5. Hostel

  2kronor Vandrarhem i Gamla Stan

 6. Hostel

  2kronor Vandrarhem i Vasastan 

 7. Hostel

  A6 Vandrarhem & Hotell

 8. Hostel

  Åhus Vandrarhem