Type
Type
Your search for

returned 677 matches.
 1. Conferentie

  Catch & Relax - Vissen met visgids in de archipel van Stockholm

  Catch & Relax biedt evenementen en activiteiten met visgids in de archipel van Stockholm. Vissen met een visgids in de archipel van Stockholm is zo veel meer dan alleen maar vissen. Wij willen onze gasten een ervaring die leeft op en voor u om te genieten van de archipel van Stockholm een beetje dichter. Om over vissen leren met een visgids maakt vissen leuker en spannender. Om een ​​dag reizen in de archipel van Stockholm met ons als uw visgids is ook veilig en comfortabel reizen in een volledig uitgeruste boot en natuurlijk gebruiken we alleen de beste kwaliteit van de apparatuur en de nieuwste technologie.

 2. Conferentie

  Fotografiska Museet

  Fotografiska is veel meer dan een museum, het is een forum voor fotografie, leren en artistieke ervaringen. Fotografiska show vier grote en twintig kleine tentoonstellingen per jaar, wereldwijd bekende fotografen als lokaal talent. De tentoonstellingen zijn met een diversiteit aan beelden die bindt en inspireert tot een dialoog over hedendaagse fotografie te tonen.

 3. Accommodatie

  High Chaparral

 4. Accommodatie

  Isaberg Mountain Resort

 5. Attracties

  Jamtli Historieland

 6. Conferentie

  Junibacken

  Kom en een magische dag in ons fantastische huis ervaring op Djurgården in Stockholm. De focus ligt op Story trein en prachtige verhalen van Astrid Lindgren, maar je krijgt ook veel bekende personages, zoals Alfie Atkins, Petty & Findus, Mulle Meck en nog veel meer te ontmoeten. Hier is de sprookjesfiguren het leven, dan kunt u stoom afblazen, knuffelen en huiveren, ontdekken en leren, en zie theater

 7. Accommodatie

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem Camping & Turistcentrum

 8. Attracties

  Nobelmuseet