Type

Fagersta Brukshotell

Welkom bij Fagersta Brukshotell

Fagersta Brukshotell biedt comfortabele accommodatie en confererence op een praktische locatie in het centrum van Fagersta. Wij zijn een modern hotel met alle voorzieningen om uw bezoek in Fagersta een aangename ervaring te maken. Of u nu in Fagersta voor plezier of voor zaken streven wij ernaar om de extra mijl voor u gaan als onze gast.

Hotelkamers

Het hotel beschikt momenteel over 52 kamers, 129 bedden, alle met een hoge normen. Alle kamers zijn gerenoveerd en we hebben nu meer categorieën van de kamers te bieden, waaronder onze populaire grand verlichte kamer met een 140 cm breed bed en grand lit dubbele kamer met dubbel bed op een volledige 180 cm waar men echt goed slapen! Alle kamers zijn uitgerust met douche / toilet in de kamer, broekenpers, waterkoker voor de gelegenheid om hun eigen koffie en thee te maken in de kamer, LCD TV (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV5, TV6, BBC en Eurosport) en een minibar met frisdranken en snacks. Het gehele hotel is uitgerust met draadloos internet toegang via The Cloud.

Restaurants

Grote eetkamer Wij serveren onze rijke en gezonde ontbijt elke ochtend, samen met onze populaire lunchbuffet elke weekdag. Restaurant Blomstervägen 1 In onze voorstelling eetkamer zijn wij in staat om banketten te organiseren voor maximaal 250 gasten. Het hele restaurant is onlangs gerenoveerd in een moderne 70e eeuwse thema en serveert alles van klassieke Zweedse gerechten tot moderne thema's uit de hele wereld. Onze wijnkelder is gul met de wijnen van de wereld, gekozen door onze sommelier, om zowel onze gerechten als uw persoonlijke smaak. Tijdens het diner, of als een activiteit, bieden we ook allerlei tests, van klassiekers zoals wijn of whisky proeverij voor de meer ongebruikelijke chocolade te testen.

O'Leary Sportsbar

Ons hotel is verheugd om u een buitengewone ervaring. Geniet van de Noord-Amerikaanse keuken terwijl u sportuitzendingen bekijken van over de hele wereld in een spannende sfeer. Het restaurant heeft 70 zitplaatsen en is ook geschikt voor conferenties en evenementen. Onze twee plasmaschermen van 60, onze projector met doek, en de vier LCD-schermen op 42 samen met onze TV-systeem maakt de weg vrij voor goed entertainment van hoge kwaliteit. Alle full-HD

Lobby Bar

Onze lobby bar is open zeven dagen per week. Hier kunt u genieten van een lekker biertje van de tap, een goed glas wijn uit onze wijnkelder, een glas whisky of zelfs een kopje vers gezette espresso.

Conferentie

Wij bieden conferenties voor zowel de kleine onderneming als een belangrijke conferentie team. Onze zalen zijn uitgerust met standaard vergaderfaciliteiten en gratis toegang tot mineraalwater en heerlijke fruitschaal met vers fruit.

Package deals

Fagersta Brukshotell heeft een aantal specials en pakket prijzen zijn alle om uw verblijf in Fagersta nog leuker en vooral goedkoper! Met deze krijg je als gast de mogelijkheid om uw verblijf te combineren met vele activiteiten zoals golf, zwemmen, paardrijden op IJslandse paarden en natuurlijk onze eigen dans nachten in het hotel.

Een warm welkom bij ons op Fagersta Brukshotell

Popular right now