Type

Hotel Gothia Towers

Gothia Towers

Een van de grootste hotel biedt een bijzondere ervaring. De combinatie van mogelijkheden met persoonlijke aandacht en kwaliteit. Het hotel is strategisch gelegen op de Weg van het Kruis en de Zweedse Trade Fair, op slechts een paar blokken van de hoofdstraat Avenues restaurants en nachtclubs. Centraal gelegen met uitstekende vervoersverbindingen, naast het pretpark Liseberg, Universeum Science Park en evenemangsstråkets alle andere locaties en stadions.

Hier zijn 704 superior kamers en suites en populaire bars en restaurants. Dank aan alle 50 vergaderzalen voor maximaal 1500 deelnemers krijgen een unieke kans voor de conferentie en congres, en is ideaal voor zowel kleine als grote bijeenkomsten.

Met zijn 23 verdiepingen met Gothia Towers uniek panoramisch uitzicht over Göteborg. U woont in een sobere en moderne internationale omgeving met een frisse Scandinavische keynote. Het combineert de capaciteit en vrijwel onbeperkte mogelijkheden met persoonlijke zorg en kwaliteit. Alle kamers hebben televisie, telefoon en een minibar. Daarnaast vindt u een haardroger, strijkijzer / broekenpers, waterkoker en een kluisje. Via de kabel-tv heb je ook toegang tot een groot aantal kanalen, pay-tv en gratis internet. Alle kamers zijn rookvrij.

Top restaurant Heaven 23 is gelegen op de 23e verdieping met een onovertroffen uitzicht over Göteborg. Moderne en spannende gerechten, ontworpen eetkamer, een goed gevulde wijn kamer en een luxe cocktailbar.

Het populaire Italiaanse restaurant Incontro is gemaakt om te genieten en te socialiseren. Geniet van een drankje aan de bar, genieten van Italiaanse gerechten, of onze gezellige pianobar met live muziek te genieten. Na het werk op vrijdag en brunch op zondag.

Lobby Bar Living Room is Gothia Towers eigen woonkamer, zinken neer met een glas wijn of een kopje koffie. Vermengen, tuning nauwkeurigheid, vieren, eten uit onze bar-menu of gewoon relaxen.

ligt op 100 meter van de Weg van het Kruis, die is een knooppunt voor tram-en busverkeer, met een halte voor bussen naar de luchthaven. Landvetter Airport ligt op 20 minuten afstand en zo is de City Airport.

Welkom op Gothia Towers

Popular right now