Type

Best Western Kalmarsund Hotell

Aangenaam hotel in Kalmar. De Middeleeuwen in het centrum, Glasriket om de hoek en op een steenworp afstand van Öland. Wanneer u kiest voor een verblijf bij ons, wij willen dat u zich thuis voelt. Met een persoonlijke en vriendelijke sfeer, gelegen in het hart van Kalmar. Als u verblijven in het Best Western Kalmarsund volgende keer dat u bezoek aan de Kalmar u zult begrijpen wat we bedoelen met het gevoel van thuis! Op het dak hebben we een tuinhuisje geaccentueerd sauna, een whirlpool en een ontspanningsruimte. Perfect voor een ontspannen vakantie

Kamers

Gezellige kamers met alle voorzieningen! Het hotel beschikt over 85 kamers, 5 kamers voor mindervaliden, speciale kamers voor mensen met een allergie en een suite. Elke kamer heeft een douche en toilet, telefoon, haardroger, rookmelders, kabel-tv en filmkanalen.

Restaurant - Welkom bij Bistro5

Voor Bistro5, moet het gemakkelijk zijn om te komen en een smakelijk diner of een vulling broodje en een goed glas op te eten. Op het grote scherm TV, tonen we actuele sportevenementen en andere evenementen. In de zomer openen we de deuren naar het terras en daar genieten van eten en drinken!

Conferenties - Ontmoetingen met interessante mogelijkheden!

Onze vergaderzalen naam Tripp, Trapp en Trull (net als de boete culturele huizen) en Ängo en Lindoö alle gebruikelijke conferentie-apparatuur. Ons restaurant, Bistro5, waar lunches, diners, soupers en snacks voor conferentie gasten. Laten we samen een vergaderarrangement voor uw bedrijf! We zijn blij om te helpen met speciale evenementen.

Golf

Golfen in de Kalmar regio! Boek onze golf pakket. Vijf verschillende cursussen, met een minimum van reizen, maar met een nieuwe uitdaging elke dag!

Een warm welkom voor ons op Kalmarsund hotels!

Popular right now