Type

Marsvikens Golf & Konferenshotell

Wij willen uw verblijf in om een ​​blijvende indruk achter te laten. In een prachtige, rustieke en ontspannende omgeving vindt u dit juweeltje die grote nadruk legt op persoonlijke touch te maken voor een succesvol en onvergetelijk verblijf.

Ver weg maar toch zo dicht bij de bruisende stad, zal je vrede te vinden met ons. Dicht bij zowel Stockholm en Linköping, Marsviken heeft een perfecte locatie en is een uitstekende ontmoetingsplek.

Samen met u bereiden wij uw congres, golf weekend of huwelijksfeest op basis van uw aanvraag dus het zal precies zoals u dat wenst. Bij ons zijn er geen grenzen en we weten dat resulteert in tevreden klanten.

In Marsviken, kunt u regelen zowel de kleine en grote conferenties. In een apart gebouw, heeft u toegang tot een ruime vergaderzaal en behoren vergaderzalen en lounge. U kunt uw vergadering ook verplaatsen in onze mooie en inspirerende tuin. Wij bieden ook een breed scala van activiteiten die een mooie functie in uw conferentie.

Onze chef-kok David Ward-Negri is met zijn internationale achtergrond en ervaring in de top restaurants in heel Europa, een garantie dat het zal een culinaire ervaring naast het gewone zijn. Ons restaurant is onlangs gecertificeerd door KRAV en het is belangrijk voor ons om onze klanten biologisch en lokaal geteelde producten.

Wij bij Marsviken bieden ook betaalbare golfarrangementen. Krijg je alleen maar de vrienden en wij doen de rest. Nyköping Golf Course is een mooie en uitdagende golfbaan met twee 18-holes golfbanen op slechts 5 minuten van het hotel. Na de ronde van de sauna, bar en een goed diner op u wacht.

Wij houden van bruiloften en partijen te organiseren. De eigenaars David en Sarah geeft u de tijd die je nodig hebt om het te maken, precies zoals u dat wenst.

Een bruiloft partij op Marsviken is een onvergetelijke ervaring met eersteklas gerechten, een groot landhuis aan uzelf en goed advies van onze professionele bruiloft organisatoren. Alles voor de bruiloft dat je altijd van hebt gedroomd.

Hier bij Marsviken, we hebben vele bruiloften en andere feestelijke gebeurtenissen, die allemaal met een zeer tevreden gasten. Ongeacht de omvang van de bruiloft je je eigen bruiloft coördinator hebben. Het is een kunst om te dienen een eerste klas galadiner en onze ervaren en gerenommeerde chef-kok David Ward-Negri is dat kunstenaar. Alles voor het een onvergetelijke dag te worden zonder enige beperkingen.

Welkom bij Marsviken Golf & Conference Hotel

Popular right now