Type

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs Hotell ligt hoog op Björkberget met een prachtig uitzicht op de kleine gemeenschap van Siljansnäs. Voor degenen die de rust van de natuur willen ervaren, maar toch dicht bij attracties, activiteiten en attracties willen zijn, is dit de perfecte accommodatie. Het hotel ligt net onder de beroemde koffiebar Buffils Annas en Naturum Dalarna, een natuurreservaat met mooie wandelpaden.

Voor degenen die willen fietsen, rennen en wandelen zijn er veel leuke paden in de omgeving. De winter biedt mooie hellingen en paden om in te skiën. Siljan heeft een zeer goed vismeer en je zou graag mee willen op een rondleiding. Het hotel ligt binnen handbereik van het zomerland Orsa Rovdyrspark, Tomteland en Leksand. We zullen u graag helpen met kaartjes en informatie over de verschillende attracties.

Het hotel heeft een restaurant dat plaats biedt aan ongeveer 150 gasten en een bar. Het restaurant serveert smakelijke gerechten zonder gekte. Het restaurant maakt gebruik van veel producten gemaakt door lokale producenten. Veel van deze fabrikanten kunnen worden bezocht, wat we sterk aanbevelen. We streven naar grondstoffen die lokaal, Zweeds, biologisch of Fairetrade zijn.

We zijn blij dat uw verblijf bij ons een geweldige ervaring zal zijn. Bekijk de pakketten die we aanbieden of neem contact met ons op met verzoeken voor wat u alleen maar wilt ervaren.

Popular right now