Type

Trosa Stadshotell & SPA

Trosa Stadshotell & Spa biedt kamers voor één, twee of meer personen, zoals familiekamers. Alle kamers hebben een betegeld toilet met douche, alleen de vloer heeft een douche en een bad. De kamers hebben gratis wi-fi, smart-tv's en haardrogers, en elf van de kamers hebben luchtreinigers voor gevoelige luchtbuizen.

We maken het bed gemaakt van organisch gekamd katoen, dat in combinatie met een satijnkwaliteit een koel en comfortabel gevoel geeft. In de badkamers vindt u zachte, dikke luxe badstof die ook is gemaakt van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit. Er is een oplaadpaal voor elektrische auto's op de parkeerplaats die volledig gratis is voor onze gasten. Alle kamers hebben een lift. Vier van de kamers zijn aangepast voor gehandicapten met grotere badkamers, handgrepen etc. Uw hond is in sommige kamers welkom, maar moet worden geboekt.

Voor onze hotelgasten is er altijd een fitnessruimte beschikbaar met loopbanden, crosstrainer, roeimachine en iets meer. Toegang tot de spa wordt toegevoegd als u geen pakket hebt geboekt.

Popular right now