Type

Best Western Hotel Paletten 

Best Western Hotel Paletten is een persoonlijk en gezellig hotel gelegen in het hart van het charmante Ängelholm. Hier vindt u het comfort en de service die een Best Western hotel karakteriseren, maar ook als een toegewijde en zorgzame personeel te vinden.

Ängelholm is prachtig gelegen in de baai tussen Bjäre en Kulla halvön, en het prachtige zandstrand 8 km strand is een paradijs voor de gasten. U kunt gemakkelijk de prachtige stranden te bereiken met slechts een paar minuten rijden.

Rönne slingert zich door Ängelholms pittoreske stadscentrum, op slechts een minuut lopen van het hotel intensieve winkelgebieden zijn voor u klaar en zijn gesitueerd langs de aangename voetgangerszone. De gehele noord-westelijke Skåne biedt een scala aan attracties en activiteiten rond het jaar. Het hotelpersoneel zal u graag informeren over wat er gaande is.

Wij bieden conferentiefaciliteiten in de lichte en ruime kamers. Groot en mooi eetzaal voor conferentie lunches en drankjes. Onze receptie zal u helpen met alle conference services - fax, kopieerapparaat, drukkerijen, verhuur en nog veel meer. Onze specialiteit is kleine conferenties met maximaal 40 personen die graag hebben dat beetje extra.

De laatste zaterdag van de maand openen we de deuren naar onze populaire nachtclub, 57-ball (leeftijd 23 jaar) Hier kunt u dansen en mengen met meer dan 1.000 gasten.

Popular right now