Type

Orsa Camping

Er is ruimte voor iedereen! Als er in ieder geval Orsa Camping de diversiteit laat zien dat het in onze kampeerplaatsen. Heeft u een plekje in de zon willen, staan ​​in de schaduw van de bomen, in het centrum van de aandacht of geniet van uw vrije tijd met je familie? Wij bieden 800 kampeerplaatsen, waarvan 575 zijn met elektriciteit en het beste deel is dat het mogelijk is om vooraf te reserveren!

Het strand, dat loopt langs de gehele Orsa Camping is ook wel de Rivièra van Dalarna, dat is eigenlijk niet verwonderlijk want het is een kilometer lang en oppervlakkig. Langs het strand zijn er diverse nieuwe en grote speeltuinen, volleybal, bankjes om te rusten op, en zelfs een aparte sectie voor degenen die willen zwemmen met een hond.

Orsa Camping biedt activiteiten voor iedereen, groot en klein. Of wat te denken van Adventure golf, waterfietsen, cyclecars, tennis, bowlen, water-aerobics en nog veel meer? In de Riviera van Dalarna je hoeft niet te worden zonder entertainment, als je niet wilt zijn, dat is ..

Popular right now