Type

Enåbadets Camping

Enåbadets Camping is prachtig gelegen op loopafstand van Rättviks centrum, met de rivier de Enon die door de vier-sterren-faciliteit. Rustig en afgelegen, maar toch dicht bij de winkels in het centrum en het nieuw gebouwde bowlingbaan met restaurant en entertainment.

Een langverwachte nieuws, zowel voor de gasten van de camping en de bewoners en gasten in Rättvik gebied. Sinds de zomer van 2009. Een ultra-moderne faciliteiten in aanvulling op 25-meter bad bevat ook een sauna, kinderbad, whirlpool, sauna, solarium en een cafe.

In verband met Enåbadet zijn er verschillende sites voor een verscheidenheid aan sportieve en recreatieve activiteiten. Direct grenzend is Rättviks Bowling & Resaturant en Rättvik Park met Rättvik festival, Rättvik Dance en Classic Car Week. 1 km naar het Rättvik 18-holes golfbaan. Het circuit is 1,5 km van Enåbadet. Rättviks nieuwe entertainment locatie in Hedslund ongeveer 1 km afstand, daar vindt u georganiseerd beurzen, concerten, markten, sportevenementen en nog veel meer.

Popular right now