Type

Tomteland Santaworld 

Leder van ons heeft gedroomd over de mogelijkheid om in klimmen door de open verhaal boek in het verhaal en het avontuur wereld. Te voelen als een prins of prinses, of de held die redt de mooie fee uit de trollen. Al was het maar voor een dag, om een fantastische avontuur naast feeën en trollen wonen.

Santaworld is een echte wonderland die diep is ingebed in de bossen grenzend Gesunda berg net buiten Mora. Hier, tussen bossen, meren en watervallen, dorpje van de Kerstman en de goblin koninkrijk, trollen en fee land, Bos Gnome Village en vele andere mysterieuze plekken tot nu toe alleen bezocht in sprookjes.

Ja, in de fee-land Santaworld er nooit is een rustig moment, de meest spannende dingen gebeurt de hele tijd. Naast alle drama en avontuur scènes in de bossen rond Santa World's zijn er een heleboel leuke dingen te doen en te ontdekken op uw eigen ... De trollen hilarische huis bijvoorbeeld, de zoete magie kinderen, vissen in de Aurora Lake, timmerman winkel, springkasteel tent, dieren en nog veel meer.

En vergeet niet uw verlanglijstje voor de kerstman! U kunt er zeker om hem te ontmoeten. Als je een vroege vogel, dan kunt u mee te doen en hem wakker maken!

Dus pak iemand bij de hand en stap in een wereld van fantasie, van tovenarij en magie.

Popular right now