Type

Junibacken

Kom en een magische dag in ons fantastische huis ervaring op Djurgården in Stockholm

De focus ligt op Story trein en prachtige verhalen van Astrid Lindgren, maar je krijgt ook veel bekende personages, zoals Alfie Atkins, Petty & Findus, Mulle Meck en nog veel meer te ontmoeten. Hier is de sprookjesfiguren het leven, dan kunt u stoom afblazen, knuffelen en huiveren, ontdekken en leren, en zie theater

Na alle ervaringen van de trein en al het onheil in Kakelbont het goed aansluit bij iets goeds in je maag en misschien nog enkele frambozen frisdrank om uw dorst te lessen met. Hier kunt u ook met je zelfgemaakte taarten en gebak te kopen uit onze eigen bakkerij.

Op 8 juni 1996 heeft de Junibacken van de koninklijke familie tijdens de pracht en praal Sindsdien hadden we ongeveer 400.000 bezoekers per jaar en heeft al snel klom naar de vijfde meest bezochte attractie van Stockholm ervaring. Junibacken is uitgegroeid tot een voor de hand liggende bestemming voor zowel Stockholm en toeristen uit andere delen van Zweden.

Junibacken sluit voor de dag en alle kinderen naar huis waren gegaan, we heten u welkom in onze fantastische banket. Wij helpen u, of het nu een kick-off, bruiloft, verjaardag of een andere regeling. Hier zijn alle mogelijkheden!

Popular right now