Type

Täby Centrum

Welkom bij Täby Centrum!

Täby Centrum is een van de grootste winkelcentra in Zweden, op slechts 15 minuten van Stockholm Oost-Station met Roslagsbanan. Hier vindt u alles en meer in onze 160 winkels en restaurants. We hebben ook een bioscoop en andere diensten, zoals bankdiensten, post-en huisarts het kantoor. Er zijn ongeveer 1.800 parkeerplaatsen grenzend aan Taby Centrum, waar wij bieden onze gasten drie uur gratis parkeren met een parkeerschijf.

2015 - Nieuwe Täby Centrum

Nieuwe Täby Centrum zal naar verwachting worden afgerond in 2015. De vernieuwing vindt plaats zowel binnen als buiten en het aantal winkels zal naar verwachting 160 tot 230 tijdens deze periode stijgen.

In oktober 2011, om fase 1 van de transformatie te creëren nieuwe Täby Centrum zal worden afgerond. Zoals we inhuldigen van de nieuwe, frisse en moderne plein waar een nieuw plafond, dat de zon is licht, nieuwe cafes en winkels maakt gebruik van op niveau 1 hebben nieuwe fronten, die ook zijn verhuisd heeft.

In het najaar van 2013 de inhuldiging van fase 2 zal worden gehouden. Dan is de noordelijke gevel van vandaag geconfronteerd Attundafälts parkeren zal zijn afgerond en gegeven Täby Centrum een ​​extra 14 000 vierkante meter met ruimte voor winkels en lounges. 2013 ziet ook de voltooiing van de top van de moderne, ondergrondse parkeergarage, die drie verdiepingen en een totaal van ongeveer 1.200 nieuwe parkeerplaatsen omvat.

Tijdens de herfst van 2014 fase 3 eindigt en dan is de zuidgevel zijn verhoogd met ongeveer 14 000 vierkante meter. Wanneer de gehele Nieuwe Täby Centrum is ingesteld in 2015, zal het een oppervlakte van 78 000 vierkante meter met ruimte voor ongeveer 230 winkels.

Welkom bij Täby Centrum!

Popular right now