Type

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotell Karlstad Elite Stadshotell Karlstad is een van de mooiste stad hotel, centraal gelegen aan de heldere rivier oever. Hier kunt u genieten van een smaakvolle sfeer uit 1870 toen het hotel werd gebouwd, gecombineerd met een moderne en frisse inrichting en voorzieningen.

Er zijn 138 prive-en prachtig ingerichte kamers, de overgrote meerderheid van de moderne stijl en de andere met de klassieke bewaard gebleven Gustaviaanse stijl. In het huis zijn ook 7 vergaderruimten, een mooie banketzaal met saloons en onze populaire Engels pub, The Bishop's Arms.

Ons uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd in de prachtige Winter eetkamer met zuilen, spiegels en historische dak. Als het weer het toelaat, buiten zitten en ontbijt op ons terras genieten van een paar meter van het Clear River.

Parkeren is mogelijk dicht bij het hotel.

Welkom op een authentieke en historisch pand ervaring in de Classic-omgeving en de sfeer van First Hotel Karlstad.

Restaurant
Conferentie maaltijden serveren wij om te profiteren van onze prachtige winter eten waar de gasten ook genieten van hun koffie conferentie. Het weer het toelaat, kunt u buiten gaan op de veranda en genieten van het uitzicht van het Clear River, die laatste paar meters stroomt van het hotel. Zowel de kleine, dat het grote feest goed te eten in onze prachtige feestzaal met haar salons. Wij organiseren alles, van de kleine, intieme diner op de grote show. Het hele evenement vol traditie, kwaliteit en flair die je gewoon het gevoel van harte welkom!

Conference
Onze zeven vergaderzalen zijn uitgerust met standaard conferentie-apparatuur, LCD-projector en vers water, fruit en snoep. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op de heldere rivier. Er zijn ook omroepinstallatie, draadloze microfoons, TV en VCR / DVD beschikbaar zijn in het huis.

Er zijn parkeerplaatsen en garages grenzend aan het hotel. Gelieve te reserveren onze parking service in verband met de conferentie reservering en wij zorgen van uw auto bij aankomst. Te nemen

Wilt u de activiteiten op de conferentie dat we bier en whisky gastheer Champagne proeverijen. Voor andere conferentie-activiteiten, werken we samen met de activiteit van het bedrijf Project, Värmland Opera, Värmland Museum, nabijgelegen golfbanen en organisatoren van motorische activiteiten en boottochten en een opname studio in om een ​​song op te nemen in een studio.

Popular right now