Type

First Hotel Statt

First Hotel Statt Söderhamn on klassinen kaupunkihotelli, joka juontaa juurensa 1800-luvun lopulla. Hotelli sijaitsee keskeisellä Söderhamn noin 300 metrin päässä kaupungin kodikkaassa ostoskatu. Voit Travel Centre (rautatie-ja linja-autoasema) se on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellin yhteydessä on kokoustiloja, joihin mahtuu jopa 400 henkilöä. Hotellissa SPA Valdhav jossa voit varata erilaisia ​​hoitoja, kuten hierontaa, kylpyjä, kasvohoitoja ja enemmän. Asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus liikkua vapaasti koulutustilaisuus Aktiivinen sportsclub, kaupungin johtava kuntosali. Löydät myös fysioterapeutti, kiropraktikko, jalkojenhoitaja ja kynsien hoitoon ja enemmän. Voit myös varata ja testata uusia golf-simulaattori. Ravintola "Statt n ruokaloiden" tarjoillaan aamiainen ja lounas noutopöydästä. Illat on tarjolla hyvin keitetty ruotsalainen ruokaa viihtyisässä. Tavoitteenamme on olla innovatiivinen menettämättä ankkurointia vanhojen perinteiden ja ruotsalaisia ​​ruokia. Periaatteenamme on saada parasta kunkin hyödykkeen ja teemme puhtaat maut ilman lisäaineita. Alakerrassa hotellin ravintolan löydät suosittuja O'Learys Sportsbar. Täällä me tarjoamme upea ympäristö, joka tuo mieleen paikallinen taverna Boston. Vuonna O'Learys voit nauttia klassista amerikkalaista ruokaa katsellen suosikkiurheiluasi tahansa meidän näyttöjä.

ROOM

single Economy

Meidän single taloudessa on kyse: 10kvm ja varustettu 90cm leveä sänky. Huoneissa on puulattiat ja työ (pöytä ja tuoli) ja on varustettu LCD-televisio, puhelin, hiustenkuivaaja ja langaton Internet. Kylpyhuone oli perusvaatimukset ja on varustettu suihku.

Single Standard

Tilavat Superior Single on kyse: 15kvm ja on läpikäynyt remontin tammikuussa 2011. Huoneissa on 90 cm leveä sänky. Huoneissa on puulattiat ja työ (pöytä ja tuoli) ja nojatuoli ja pöytä. Huoneissa on LCD-tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja langaton Internet. Kylpyhuoneissa on kaakeloitu ja varustettu suihkulla. Huoneissa on vedenkeitin kahvin / teen.

Double StandardTilavat Superior noin: 20kvm ja on läpikäynyt remontin tammikuussa 2011. Huoneissa on 2 x 90cm leveät vuoteet. Huoneissa on puulattiat ja työ (pöytä ja tuoli) ja 2x nojatuolit ja pöydät. Huoneissa on LCD-tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja langaton Internet. Kylpyhuoneissa on kaakeloitu ja varustettu suihkulla. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin kahvin / teen.

Erinomainen

Superior on välillä 20-30kvm ja kaikissa huoneissa on tehty peruskorjaus tammikuussa 2011. Nämä huoneet sijaitsevat vanhin osa hotellin ja on kattokorkeus 400cm ja isot ikkunat, joista Oxtorgsgatan ja Raatihuoneen torilla. Huoneissa on 2 x 105cm leveät vuoteet ja istuimet ja pöydät. Huoneissa on LCD-tv, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internet ja mahdollisuus tehdä omia kahvia / teetä. Jokaisessa huoneessa on oma suunnittelu, jotta ei kahta samanlaista huonetta. Kylpyhuoneissa on kaakeloitu ja varustettu suihkulla.

Popular right now