Type

Orsa Björnpark

Orsa Bear Park is 277.000 vierkante meter en is gevestigd in Orsa Grönklitt

Orsa Bear Park is het grootste beer park van Europa. Dit is geen gewone dierentuin, maar een unieke kans om dieren te zien in hun natuurlijke omgeving. Hier vindt u leven beren, wolven, lynxen, vossen, oehoe en de veelvraat naast elkaar. Het park beschikt over 10 bruine beren. U vindt hier ook onze vreedzame reuzen, Kamchatka Bears Peter de Grote en zijn zus Sophia.

Op de Tiger Mountain onze Amurtigrar (in de volksmond bekend als Siberische tijgers) regeert. Polar World is 's werelds grootste ijsbeer faciliteit, kunt u zien ijsberen in een unieke faciliteit. De Leopard-Centrum, een van de woningen de grootste luipaard Europa plant de Perzische luipaard.

In Orsa berenpark, kunt u ook bezoek brengen aan de tentoonstellingen, ga op rondleidingen en luisteren naar lezingen. Honden en andere huisdieren niet kan volgen in het park. Vergeet niet om uw tijd te nemen op het spel, de allure van het park is de natuurlijke big game, zodat je soms om echt je ogen te gebruiken voor een tijdje voordat je ontdekt alle dieren. Breng uw verrekijker niet!

Popular right now