Type

Nordens Ark

Ontdek Nordens Ark

Nordens Ark, ontmoet je wilde bedreigde dieren bij Åbyfjorden prachtige archipel in Bohuslän. Hier wonen ongeveer tachtig soorten gedijen in het klimaat. snölepoard Zo, hier zijn de Amur tijger en amurleopard, maar ook wolven, lynxen, en de oude Scandinavische rassen. U kunt ook de bedreigde vogels en amfibieën.

Nordens Ark is een non-profit stichting die streeft naar een toekomst voor de bedreigde dieren. We zijn bezig met fokken, onderzoek en onderwijs en opleiding. Sommige dieren worden vrijgelaten in het wild. we zijn betrokken bij Ook internationale projecten voor behoud.

Spannende

Hele jaar door activiteiten in het park. U kunt zich abonneren op de keepers, en erbij zijn als de dieren worden gevoederd, diervoeders, of een keuken te onderzoeken en te leren over wat dieren eten en hoe ze te activeren. Kinderen hebben ook leuke activiteiten en spelletjes. Tijdens het programma vaihteleevuoden. De Nordic Ark is Åby herenhuis dat jaar 1300. Is een 383-hectare groot landgoed ook wandelpaden en een van de grootste rotstekeningen Bohuslän's heeft.

Eten & Living

We hebben een restaurant en cafes. Er zijn ook picknickplaatsen waar je je eigen picknick te eten. Hotels in Scandinavië Ark biedt een verscheidenheid aan pakketten met accommodatie en activiteiten.

Unieke ervaringen

Als u een bezoek vooraf aan kampen voor kinderen van alle conferenties en functies voor grotere groepen te regelen. Misschien wilt u dineren met wolven of met de kwekers achter de schermen, grote roofdieren voldoen?

Hours

Nordens Ark is dagelijks geopend het hele jaar door, van 10:00. Sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen.

Tegen de huidige prijzen, openingstijden en activiteiten:

www.nordensark.se

Popular right now