Type

Catch & Relax - Vissen met visgids in de archipel van Stockholm

Catch & Relax biedt evenementen en activiteiten met visgids in de archipel van Stockholm.

Vissen met een visgids in de archipel van Stockholm is zo veel meer dan alleen maar vissen. Wij willen onze gasten een ervaring die leeft op en voor u om te genieten van de archipel van Stockholm een beetje dichter. Om over vissen leren met een visgids maakt vissen leuker en spannender. Om een ​​dag reizen in de archipel van Stockholm met ons als uw visgids is ook veilig en comfortabel reizen in een volledig uitgeruste boot en natuurlijk gebruiken we alleen de beste kwaliteit van de apparatuur en de nieuwste technologie.

Catch & Relax begon zijn visgids bedrijf in 2006 en is vandaag de dag een van de toonaangevende begeleide sport Zweden visserijactiviteiten. Catch & Relax is zo veel meer dan alleen een sport visgids bedrijven, zijn wij een activiteit bedrijf met een breed scala aan activiteiten aan te bieden.

We hebben een selectie van populaire activiteiten die wij aanbieden die kan je eiland verblijf of archipel conferentie passen. Zoals we allemaal weten "the sky is the limit". Heeft u gedachten en verlangens over uitgaan met een visgids, aarzel dan niet om contact met ons op zodat we kunnen bespreken uw wensen. Misschien moet meer als "team building", misschien met uw bedrijf, misschien een vrijgezellenfeesten. Veel van onze klanten vragen ons om hen te helpen juiste dingen te vinden voor de visserij-tour of activiteit, zoals huisvesting, voedsel en transport.

Popular right now