Type

Ästad Vingård

De nabijheid van alles

In Ästad Vingård zijn voorzieningen nooit ver weg. Hier vindt u een wijngaard, restaurant, conferentiezalen, hotel, spa en activiteiten in een en dezelfde faciliteit, op enkele kilometers van de E6 tussen Varberg en Falkenberg. De wijngaarden en de rust van het stille beukenbos zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een conferentie in privacy, of die zich in alle rust willen concentreren op de taak met collega's.

Volledig uitgeruste conferentiezalen

Onze vergaderruimten beschikken over de nieuwste technologie en kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften. Alles van 2 tot 100 personen in een en dezelfde kamer. Uw persoonlijke conferentiehost zal u helpen met alles wat u nodig heeft.

Een sauna in de kamer

Ons nieuw gebouwde hotel heeft een sauna in elke kamer. Wordt wakker met uitzicht op de wijngaarden of naar de vijvers en onze spa. Alle hotelkamers op de boerderij zijn volledig uitgerust en we hebben ook eenvoudigere accommodatie in gezellige huisjes.

Goed gedaan vanuit Halland

Onze menu's veranderen na het seizoen en wat er in het seizoen is. Onze creatieve keuken kiest altijd eerst en vooral organische en voedzame ingrediënten voor het dagelijks eten.

Activiteiten voor alle stemmingen

We stemmen uw ervaring af op basis van de wensen van de groep. Begeleide wijnproeverijen, wijnproeverijen of een spa-ervaring met een sauna en een verfrissende duik.

Popular right now