Type

Vidbynäs Gård & Conferentie in Nykvarn

Nykvarn, ongeveer 45 minuten ten zuiden van Stockholm en op een steenworp afstand van de E20 vindt u deze ontmoetingsoase.

In een landelijke sfeer midden in het idyllische Sörmland naast het Turingenmeer vindt u Vidbynäs Gård, een hotel- en conferentiefaciliteit voor 150 personen. Het hoofdgebouw heeft een kasteelachtig karakter dat dateert uit de 18e eeuw, en de vergaderzalen bieden lichte kamers met moderne technologie en een conferentiegastheer is er om u op weg te helpen en u tijdens uw verblijf te ondersteunen.

Vidbynäs Gård bewaakt het Zweedse voedselambacht en serveert traditionele huisgemaakte gerechten met lokaal geteelde en biologische ingrediënten. Het resultaat is een kunstwerk op het bord gemaakt door liefde. In de zomer worden er barbecue-avonden georganiseerd op het terras en voor Kerstmis wordt onze klassieke kersttafel gepresenteerd. Vidbynäs vindt het belangrijk dat iedereen de voedselfilosofie kan delen, als je speciaal voedsel wilt omdat allergie of intolerantie, we passen het menu aan uw behoeften aan.

De hotelkamers bevinden zich in aangrenzende villa's in de omgeving en bieden 4-sterrenkwaliteit, gratis wifi en comfortabele bedden van Jensen en Carpe Diem. De tuin heeft ongeveer 200 gratis parkeerplaatsen en stopcontacten voor het opladen van elektrische auto's zijn beschikbaar. In de zomer is Vidbynäs Gård de perfecte plek voor bruiloften, familie-ervaringen met bezoeken aan Tom Tits, Lådbilslandet, Kvarnlötsparken, etc. Het wandelpad loopt langs Vidbynäs en er is een zwemgedeelte met steiger in de buurt.

In de directe omgeving vindt u Vidbynäs Golf Club als u uw bezoek wilt combineren met de Turinge Ost & Vin van dit jaar voor een geweldige eetervaring, het House of Diversity als u wilt winkelen interieur en Taxinge Castle dat Noord-Europa's grootste cake-buffet biedt om er maar een paar te noemen. Hartelijk welkom bij ons!

Popular right now